0500 843 468 info@bwdoor.fi

Autotallin ovet

Modernit Doorhan autotallin nosto-ovet on tarkoitettu asennettaviksi pieniin ja keskisuuriin oviaukkoihin (leveydeltään 2000 mm- 5000 mm, korkeuteen 2000 mm-5000 mm).

Oven perusrakenne koostuu vaakatasossa olevavista Sandwich-paneeleista, jotka on kiinnitetty toisiinsa erikoisvalmisteisilla saranoilla. Sandwich-paneelit on valmistettu Euroopassa automatisoidulla linjalla, ne tehdään kahdesta erillisestä teräslevystä, joiden väliin laitetaan polyuretaani-eriste. Galvanoidut teräspinnat voidaan maalata tai laminoida puun näköiseksi, jolloin ne eivät altistu säälle tai ultravioletti säteilylle.

 

Ovi aukeaa kiskoja pitkin vasten kattoa, jättäen koko oviaukon vapaaksi. Näin säästetään merkittävästi tilaa oviaukon ympäristöstä ja saat enemmän tilaa auton parkkeeraamiseen.

Doorhan nosto-ovissa on ainutlaatuisia ominaisuuksia vastaaviin tuotteisiin verrattuna. Sandwich-paneelien ja tiivistesarjan ansiosta Doorhan-ovet ovat ilmatiiviitä ja tarjoavat erinomaisen lämpö –ja äänieristyksen. Se on laskelmallisesti pitkäikäinen tuote (vähintään 10-vuotta) ja siinä on turvatoimintoja, lisäksi se tunnetaan helppokäyttöisyydestään.

Oven suunnitteluun Doorhan tarjoaa kahdeksan standardi väriä RAL-kartasta, sekä kuusi erilaista pinta vaihtoehtoa. Erilaisia pinta ja Sandwich-paneeli yhdistelmiä käyttämällä saadaan aikaan 250 variaatiota. Vaihtoehtoisesti ovet voidaan maalata myös minkä tahansa muun RAL-värin mukaan. Laajan lisävaruste valikoiman ansioista saat juuri sinulle räätälöidyn Doorhan-ovikokonaisuuden. Automatisoidut nosto-ovet ovat kaikkein vaivattomimpia käyttää, sähköisten avaajien ja lisävarusteiden avulla avaat oven poistumatta autosta.

Doorhan nosto-ovet täyttävät niin Venäjän (Russian State Standard GOST 31174-2003)

kuin Euroopan (European standard EN 13241-1) standardit. Se on ainoa markkinoilla oleva tuote, joka on kehitetty Venäjän ilmastoon; josta on myönnetty sertifikaatit.

Keskeisimmät ominaisuudet:

• Lämmöneristys (sandwich-paneelit ja tiivisteet);

• Äänieristys (24 dB);

• Energian säästö (lämmitys ja viilennys);

• Pitkä käyttöikä (isältä pojanpojalle);

• Kattava automaatio.

Jokaisessa autotallissa on omalaatuinen rakenne ja oviaukko, joka asettaa haasteita asennukselle. Doorhan on kehittänyt neljä autotallinovi-mallia – Yett 01, Yett 02, RSD 01 ja RSD 02. Valinta riippuu monista asioista; tärkeimmät ovat ylätila, sivutila ja autotallin syvyys. Yett 01 nosto-ovi voidaan asentaa paikkoihin, joissa ylätila on rajallinen—90mm (sivutila 130 mm molemmin puolin). Tämän ovimallin leveys maksimissaan 3000 mm –ja korkeus 2800 mm. Yett 02 nosto-ovi voidaan asentaa paikkoihin, joissa ylätila on rajallinen—135mm (sivutila 100 mm molemmin puolin). Tämän ovimallin leveys maksimissaan 5500 mm –ja korkeus 3000 mm. RSD 01 on suunniteltu matala nosto asennukseen pieniin oviaukkoihin, joissa on rajallinen ylätila —100 mm (sivutila 120 molemmin puolin). Tämän ovimallin leveys maksimissaan 3000 mm –ja korkeus 2800 mm.

RSD 02 on klassinen nosto-ovi, joka tarkoitettu yleisimpiin autotallin mittoihin (ylätila 150 mm ja sivutila 130 mm). Se voidaan asentaa eri mallisiin oviaukkoihin. Tämän ovimallin leveys maksimissaan 6000 mm –ja korkeus 3000 mm.