B-W Door

Doorhan-tuotteiden maahantuonti - Nosto-ovet teollisuuteen ja autotalleihin

lk logo-1

 bnAutotallit
 bnTeollisuusovet
 bnLastauslaitteet
 bnAutomatiikka

 

Nosto-ovi automatiikka

Doorhan tarjoaa ketju –ja akseliavaajia nosto-oviin. Avaajan valinta riippuu suunnitellusta oven käyttötarpeesta ja oven koosta. Autotallinoven avaajat on suunniteltu käytettäväksi pienissä tai keskisuurissa ovissa, joissa on matala –tai standardinosto (rumpu edessä tai takana). Ne asennetaan kiskoon, jonka sisällä kelkka liikkuu; kelkkaa liikuttaa ketju, minkä avulla ovi avataan ja suljetaan. Avaaja sulkee nosto-oven tiukasti, eikä sen kanssa välttämättä tarvitse käyttää erillistä lukkoa. Avaajassa on myös manuaalikäyttö mahdollisuus sähkökatkosten varalta. Teollisuus avaajat on tarkoitettu nosto-ovien jatkuvaan avaamiseen ja sulkemiseen ja ylätilan tulee olla yli 600 mm. 

Akseliavaajat (shaft-operator) voidaan asentaa mihin tahansa nostotyyppiin. Ne asennetaan suoraan akseliin; jonka pyörintä liikuttaa ovea. Itselukittuva avaajan vaihde lukitsee oven mekaanisesti, eikä erillisiä lukkoja välttämättä tarvita. Avaajaan asennettavan ketjun avulla ovi voidaan avata manuaalisesti sähkökatkoksen aikana.

Autotallin ovien automatiikka...

Teollisuusovien automatiikka...

Rullaovien automatiikka

Tubural moottorit ovat automaattiset kaihtimet, markiisit, aurinkokaihtimet ja sälekaihtimet. Niillä on pitkä käyttöikä ja IP44 suojausluokka. Moottorit ovat helppokäyttöisiä ja ne voidaan yhdistää sarjaksi ja ohjata samanaikaisesti yhdellä kaukosäätimellä. Kaikki DoorHan Tubural moottorit toimivat 230V/50Hz.

 

 

Lue lisää...

Saranaovien automatiikka

(Suomenkielinen teksti tulossa)

DoorHan produces two types of operators for automation of swing gates: linear and arm operators. One of the main parameters for choosing an operator is door leaf area. Besides it is important to take into account the following parameters:

  • frequency of use;
  • wind load;
  • whether the door leaf would open inwards or outwards;
  • length and weight of door leaves.

Lue lisää...

Liukuovien automatiikka

Sliding avaaja on suunniteltu liukuvien porttien automaattiseen käyttöön. Alumiininen kotelo suojaa moottoria ja alennusvaihdetta. Moottorin mekaaniset osat on kestovoideltu (oilbath-tekniikka), joka mahdollistaa jatkuvan käytön, ja vähentää osien kulutusta.

 

 

Lue lisää...

Puomit

Tämä sähkömekaaninen puomi sulkee jopa kuuden metrin levyisen ajoneuvon kulkuväylän. 

Ohjausyksikkö sisältää moottori-alennusvaihteen, tasapainottavan mekanismin ja ohjauskortin. 

Puomi on luotettava ja suunniteltu jatkuvaan käyttöön.

 

Lue lisää...

  bnTarjous
  bnLisatietoja
  bnSoita
  bnKysy