B-W Door

Doorhan-tuotteiden maahantuonti - Nosto-ovet teollisuuteen ja autotalleihin

lk logo-1

 bnAutotallit
 bnTeollisuusovet
 bnLastauslaitteet
 bnAutomatiikka

 

Kuormaussillat

04-3-bigDoorHan kuormaussillat on suunniteltu tasoittamaan ajoneuvon ja lastauslaiturin välisen korkeuseron. Se antaa nopeaa ja esteetöntä liikkumista trukkien lastauksen ja purkaamisen aikana. DoorHan tuottaa neljän tyyppisiä kuormaussiltatasoja: 

 

 

Lue lisää...

Kuormaustiivisteet

peregruz-foto11-150x120Kuormausovitiiviste tiivistää rakennuksen oviaukon ja kuorma-auton väliin jäävän tilan.
Se estää pölyn, tuulen, sateen, hyönteisten ja vedon pääsemästä laitokseen. DoorHan
kuormausovitiivisteitä on kahta eri tyyppiä: ilmatäyttöinen ja verhotyyppinen tiiviste.
Verhotyyppisuojassa on sisäänvetäytyvä rakenne.
Kuormasovitiivistettä on hyvä käyttää varastoissa, joissa käsitellään herkkiä tai särkyviä tavaroita.

Mallit...

Kuormaustilat

peregruz-germetizator-150x120Kuormaustilat ovat lastauslaiturin ulkopuolella  oleva varastotila. Se on laajennettu kuormaustiiviste  ja kuormaussilta. Tämä yhdistelmä antaa  erinomaisen suojan ulkoisilta tekijöiltä ja takaa  vakaan lämpötilan varastoon. Kuormaustila  säästää tilaa, ja lisää siten varastointitilaa. 

DoorHan valmistaa kahta mallia: suora -ja kulma  asennukseen. Kulmatiloja voidaan asentaa 30°, 45° tai 60° rakennuksen seinälle, joka helpottavaa kuorma-  autojen parkkeeraamista kuormaustilaan. 

 

Mallit...

Nostopöytä

nostopoyta-rakenneNostopöytä on kiinteä nostolaite, tarkoitettu pystysuuntaisten tavaroiden nostamiseen yhdeltä tasolta toiselle. Niitä voidaan käyttää monitasoisiin pysäköintialueisiin, tuotantolinjoihin. Se on hyvä vaihtoehto, jos hissiä tai trukkia ei voida käyttää.

 

 

Lue lisää...

Ulkoinen laituri

peregruzochnoe-150-0001-str26-01(Suomenkielinen teksti tulossa)

External frames DoorHan, series FP (90/60/45), intended for the leveling platform mounting are used in that case, when it is necessary to enable the storage spaces as much as possible.

They are installed on the open ramps or opposite the gate aperture, for example, in areas, where it is impossible to make a sink in the storehouse floor for the leveling platform.

Lue lisää...

Siirrettävät rampit

05-1-bigRMH ja RMY siirrettäviä ramppeja käytetään, kun lastaus / purku tapahtuu maahan, ja kuormaussiltaa ei voida käyttää. Ne eivät vaadi kiinteää asennusta. Rampin kulmaa voidaan säätää manuaalisesti, hydraulisesti tai sähköhydraulisesti. Ramppi on varustettu  turvajärjestelmällä, joka estää rampin liikkumisen käytön aikana. Ramppi voi toimia alhaisessa lämpötilassa (jopa -50 C).

 

Lue lisää...

  bnTarjous
  bnLisatietoja
  bnSoita
  bnKysy